top of page

WARMTEPOMPEN - ENERGIEZUINIG EN MILIEUVRIENDELIJK VERWARMEN

Verwarm en koel uw woning energiezuinig met warmtepomp

Warmtepompen zijn de dag van vandaag bijna niet meer weg te denken uit een woning. Door de groeiende bewustwording en de steeds strengere regels opgelegd door de regering gaan mensen op zoek naar energiezuinige en milieuvriendelijke manieren om hun woning te verwarmen. Een warmtepomp biedt dan ook dé oplossing en is een efficiëntere manier om uw woning te verwarmen dan de klassieke verwarmingssystemen.

Ventico in Rast is een professionele installateur van warmtepompen. Door ons vakmanschap en expertise kunnen we u ook advies geven omtrent de keuze van het juiste type voor uw woning

Milieuvriendelijk en betaalbaar

In tegenstelling tot klassieke verwarmingssystemen die gebruikmaken van fossiele brandstoffen maakt een warmtepomp gebruik van hernieuwbare energie uit de zon, lucht of de grond. Op die manier wordt niet alleen de CO2-uitstoot beperkt, maar kunt u uw woning ook zelfvoorzienend houden. Daarnaast kan een warmtepomp niet alleen ingezet worden voor het verwarmen van ruimtes, maar ook voor het verkoelen ervan en voor warm water. Het gebruik van hernieuwbare energie is niet alleen milieuvriendelijk, maar de zuinige manier van werken heeft ook economische voordelen. U haalt een groter rendement tegen een lagere prijs.

Hiermee weerleggen we meteen een misvatting omtrent warmtepompen uit de wereld: een warmtepomp installeren in uw woning is perfect betaalbaar en helemaal niet duur. Integendeel, u bespaart maandelijks heel wat geld via uw energiefactuur.

BENT U BEZIG MET EEN BOUW- OF RENOVATIEPROJECT EN ZOEKT U EEN ENERGIEZUINIGE MANIER VAN VERWARMEN? LEER MEER OVER ONZE WARMTEPOMPEN.

bottom of page