top of page

VERHOOG UW COMFORT MET EEN AIRCO

Een aangenaam leefklimaat in uw woning of kantoor

Is een airconditioning wel nodig voor die paar weken op een jaar dat het echt warm is? Het is een vraag die heel wat mensen zich stellen. Het antwoord is echter ja, want een airconditioning doet meer dan enkel uw woning koel houden op een warme zomerdag. Een airco regelt de temperatuur en de vochtigheidsgraad in een ruimte waardoor het leefcomfort groter wordt. Zo houdt het niet alleen uw woning koel tijdens een hittegolf, maar het houdt de woon- of werkruimtes ook warm in de wintermaanden. Ventico in Ranst is ervaren dealer, die u kan helpen met de juiste keuze van een airco.

De juiste airco kiezen is het werk van een vakman

Zoals de ene woning de andere niet is, geldt hetzelfde voor airconditioningsystemen. Wanneer u ervoor kiest om een airco te laten installeren, doet u dus best beroep op een vakman die u kan helpen met het bepalen welke airco het beste is voor uw woning of kantoor. Ventico is een erkende superdealer van Daikin met een flinke reputatie wat betreft energiezuinige, comfortabele en betrouwbare airco's, of u nu behoefte hebt aan een airco die één ruimte verwarmt en koelt (split) of een hele woning (multisplit).

Niet alleen geven we advies omtrent de juiste airco, maar we voltooien ook de installatie waardoor u binnen de kortste keren geniet van een comfortabel leefklimaat in uw woning.

INTERESSE IN EEN AIRCO VOOR UW WONING OF BEDRIJF? CONTACTEER ONS NU VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

bottom of page