top of page

COMFORTABEL EN ENERGIEZUINIG VERWARMEN MET VLOERVERWARMING

Energiezuinig verwarmen

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming voor het verwarmen van hun woning of bedrijf. Vloerverwarming zorgt er immers voor dat er een constante, stabiele temperatuur door de hele ruimte verspreid wordt. Omdat dit vaak over grote oppervlakten gaat, werkt het al op lage temperaturen, wat veel energie bespaart.

Bij het installeren van vloerverwarming komt heel wat kijken, waardoor u best beroep doet op een expert. Ventico in Ranst heeft jarenlange ervaring en werkt uitsluitend met kwaliteitsvolle producten waardoor u binnen de kortste keren kunt genieten van de gezelligheid in uw woning.

Het complete plaatje

Wie kiest voor vloerverwarming doet best beroep op een condensatieketel of warmtepomp als warmtebron. Vloerverwarming heeft immers genoeg aan een lage watertemperatuur waardoor deze twee warmtebronnen het best renderen. Om de efficiëntie van het verwarmen tot een maximum te brengen, leggen we een isolatielaag onder de vloerverwarming zelf, zodat alle warmte naar boven wordt gestuwd en er dus geen energie verloren gaat.

Het plaatsen van vloerverwarming is mogelijk bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

GEÏNTERESSEERD IN HET PLAATSEN VAN VLOERVERWARMING? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO OF VRAAG EEN OFFERTE AAN.

bottom of page