top of page

VEILIGE EN ENERGIEZUINIGE VERWARMINGSINSTALLATIES

Vakkundige begeleiding bij uw keuze

Bij ieder nieuwbouw- of renovatieproject hoort de plaatsing van een centrale verwarming. Het groot aanbod aan cv-ketels en verwarmingsinstallaties maakt het echter niet makkelijk om de keuze te maken voor het juiste toestel. Iedere woning is anders en iedereen heeft andere noden waardoor de keuze van de ene klant niet per se de juiste oplossing is voor u. Ventico in Ranst heeft een jarenlange ervaring en expertise in de verwarmingssector.

We begeleiden u dan ook graag op uw zoektocht naar de meest efficiënte manier van verwarmen. Samen vinden we een oplossing op maat van uw noden.

Van gascondensatieketels tot warmtepompen

Zoekt u een traditionele gasinstallatie zoals een gascondensatieketel of mazoutcondensatieketel, dan bent u bij Ventico op het goede adres. Wij werken uitsluitend met gereputeerde merken als Vaillant en Viessmann.

Vaillant.jpg
Viessmann.jpg

Verder kan u ook kiezen uit ons groot gamma aan toestellen en mogelijkheden voor warmteproductie en warmteafgifte zoals warmtepompen, radiatoren, convectoren of vloerverwarming. Wij brengen niet alleen uw noden in kaart, maar we bekijken ook de technische mogelijkheden en garanderen u een performante, energiezuinige en vooral veilige installatie, uitgevoerd door professionele installateurs.

WIL U EEN CENTRALE VERWARMING IN UW WONING LATEN INSTALLEREN? NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE OP MAAT.

bottom of page