top of page

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

Beoordeel ons werk

Wij nodigen u graag uit om uw ervaring delen met de rest van onze bezoekers en potentiële klanten.

Projecten waar wij en u trots op kunnen zijn

Ventico heeft decennialange ervaring en is uitgegroeid tot een vaste waarde in de HVAC-sector. Dit hebben we mede te danken aan onze tevreden klanten. Projecten op maat van de klant, dat is het credo binnen ons bedrijf, en we streven steeds naar een eindresultaat waar niet alleen de klant, maar ook wij tevreden mee zijn. Hieronder kunt u alvast enkele van de beoordelingen van onze klanten lezen.

Bedankt voor uw bericht!

#beoordelingen

Bedankt Ventico team!

10 jaar geleden kochten we dit huis, elektrisch verwarmd, deels met straal en accumulatie, maar na 35 jaar werd het tijd voor verandering.
Na offerte kon de plaatsing vorige week al gebeuren. Daikin verwarming en airco, twee warmtepompen, twee Stylish wandtoestellen en twee vloermodellen Perfera.

De installatie duurde anderhalve dag door de 2 ervaren installateurs Mathias en Dirk. Dit geeft een goed en vertrouwd gevoel naar de klant.
Alles vakkundig geplaatst.

Thanks mannen 😉👍

Bedankt Nico en Brigitte

Augustus 7, 2021 - by Dirk en Jacqueline

De perfectie

Woensdag heeft Ventico een Daikin airco komen plaatsen bij mij. Is gewoon perfect gedaan. Alles tot in de puntjes afgewerkt. Ze hebben de units op de meest perfecte plaats gehangen waar mogelijk was in mijn huis. Ook de buitenunit en de plaatsing van de kabelgoten ook op de meest perfecte plaats waar mogelijk was. Ook alles perfect proper achtergelaten. Was een top team die weten waar ze mee bezig zijn. En ook heel plezante en toffe gasten. Dit kan niemand beter, is gewoon de perfectie. Deze topfirma raad ik iedereen aan. Bedankt Ventico en je top team. En ook dikke merci voor Nico en Brigitte. Goei verlof gewenst, geniet ervan.

Jul 9, 2021 - by Vrancken E.

Heel tevreden!

Wij zijn heel tevreden over de installatie van onze airco units.
De mensen, verantwoordelijk voor de plaatsing werkten snel en efficiënt, waren vriendelijk en attent. Propere afwerking en ze lieten alles zeer netjes achter.
Goede berekening gemaakt van de benodigde installatie. Prijs vs kwalitiet is goed.
Wij kunnen Ventico zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar bekwame en fijne vaklui.

Okt 4, 2020 by Abeloos - Coenen

WIL U EEN VENTILATIESYSTEEM LATEN PLAATSEN? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE.

Zeer tevreden!

Zweten, plakken, wakker worden met hoofdpijn van de warmte, dat is voor ons sinds kort verleden tijd! We lieten Ventico airco plaatsen in onze slaapkamer. En dat midden in een hittegolf... wat was het heerlijk wakker worden in een koele kamer! Wij waren zeer tevreden over de communicatie en werkwijze van deze firma, zeker omdat de coronacrisis toch voor extra uitdagingen zorgde. Afwerking zeer verzorgd, vriendelijke werklui, eigenlijk enkel maar lof. Maar we gaan er niet over blijven doorgaan... ze moeten nog plaats hebben in hun schema voor als we ook airco in onze leefruimte zouden willen laten installeren 😉 Alleszins, dankjulliewel, en mogelijk tot een volgende keer!

Jul 17, 2020 - by Bart en Cindy K

Super tevreden!

Vandaag airco geplaatst bij ons …. super tevreden goed en proper werk geleverd door de twee techniekers … bedankt ventico voor de super service

Jan 7, 2020 by Sleeckx

Perfect!

Na verschillende aanbieders te contacteren, was het eigenlijk al vrij snel duidelijk dat Ventico eruit sprong op vlak van service en prijs. We zijn enorm tevreden met het resultaat! Laat de volgende hittegolf maar komen, wij slapen nu lekker fris 😉

Aug 29, 2018 by Katrien

Super Service

Onlangs namen we contact met Ventico ivm een offerte voor plaatsing van Airco in de woning zowel in de leefruimte als slaapkamers. Dankzij de uitstekende kennis en service zijn we goed geholpen met Daikin toestellen. Tnx Ventico dankzij jullie zitten we deze zomer fris

Aug 29, 2018 by Katrien

Klimaatwijziging... bij ons binnen!

Het is deze weken heet buiten! Maar wij blijven rustig binnen. Onze nieuw geplaatste airco zorgt voor een ideale temperatuur. Besteld eind mei, geplaatst half juni. Proper, verzorgd en degelijk werk van de twee techniekers. Bedankt Jongens. Nog een kopje koffie? Bedankt ook Ventico. Voor deze prima service. 

Aug 6, 2018 by Bruyninckx-Bertels

Perfect hadden we eerder moeten doen

Beste medewerkers van Ventico, wij willen jullie bedanken bij de perfecte plaatsing van de airco's bij ons thuis, het plaatsingsteam was zeer professioneel, vriendelijk en ondanks het moeilijke boren door beton werkten ze alles heel proper af .Ik zal jullie in mijn vriendenkring zeker aanbevelen. Het resultaat is voortreffelijk. Nogmaals dank, vanwege Dirk en Monique

Aug 6, 2018 by Ronsmans

Fantastisch resultaat

Wij hebben vorige week door Ventico uit Nijlen airco laten plaatsen met een fantastisch resultaat. De werken zijn tot in de puntjes uitgevoerd, en alles netjes achter gelaten. We hebben nog nooit zo nauwkeurig werkvolk over de vloer gekregen. Alvast merci.

Mar 7, 2018 by Van loo - cle

Een echte aanrader

Net in drie slaapkamers onder dak airco laten installeren door Ventico. Daar waar andere firma's mij niet hadden kunnen overtuigen van de plaatsing heeft Nico dat al na ons eerste gesprek wel gedaan. Niet alleen was zijn prijs zeer correct, bovendien heeft hij verder nagedacht over de meeste optimale plaatsing zodat het esthetisch aspect voldoende aandacht kreeg. De kabelgoten in opbouw werden tot een minimum beperkt en daar waar geplaatst, is dit proper afgewerkt zodat het niet stoort in de ruimte. Ik zie al uit naar de warme zomers met koele nachten. Bedankt voor het geleverde werk, een echte aanrader.

Dec 8, 2017 by Corinne

Bedankt Ventico team !

10 jaar geleden kochten we dit huis, elektrisch verwarmd, deels met straal en accumulatie, maar na 35jaar werd het tijd voor verandering....Na offerte kon de plaatsing vorige week al gebeuren. Daikin verwarming en airco, twee warmtepompen, twee Stylish wandtoestellen en twee vloermodellen Perfera. De installatie duurde anderhalve dag door de 2 ervaren installateurs Mathias en Dirk. Dit geeft een goed en vertrouwd gevoel naar de klant. Alles vakkundig geplaatst ..Thanks mannen 😉👍 Bedankt Nico en Brigitte

Aug 23, 2021 by Dirk en Jacqueline

ZELF WERKEN DOOR ONS LATEN UITVOEREN? WIJ NODIGEN U GRAAG UIT OM UW ERVARING TE DELEN MET DE REST VAN ONZE BEZOEKERS EN POTENTIËLE KLANTEN.

bottom of page